divendres, 2 de març de 2018

Agraïments i valoració III Jornades d’Intervencions en la InfànciaAgraïments i valoració III Jornades d’Intervencions en la Infància
Infància, família i institucions
Barcelona, 17 de febrer de 2018


 
Volem començar per agrair a José Leal la seva participació des de la taula, per una ponència que va connectar amb el tema i amb els participants, i que va animar a un intercanvi actiu.
Agrair als convidats: Roser Casalprim, Marcelo Edwards, Ester Fornells, Josep Moya, Lidia Marfil, Eva Querol, Montse Tobella i Sofia Vila, que han format la «Fila 0» i que han fet aportacions, des de la seva experiència en institucions, als grups de treball en els què han participat.
Agrair a les conductores i  a les anotadores de cada grup:  Paula Bonelli, Begoña Elizalde, Glòria Esteve, Carme Guillén, Dolors Líria, Celeste Reyna, Glòria Ribas, Rosa Royo i Àngels Ruiz, que van afavorir uns espais de treball marcats per la participació activa, per la circulació de la paraula, per l’escolta dels altres i  per la reflexió.
Aquesta jornada de treball interdisciplinari d’Intervencions en la Infància ha estat molt enriquidora i fructífera, en la línia de les jornades anteriors. La vuitantena de persones que van participar ho van fer en un ambient d'interès, d’implicació i de cordialitat.
Es van formar 4 grups de treball (2 de salut, 1 d’educació i 1 de social) que van treballar a partir de la pregunta plantejada sobre els fenòmens i manifestacions en la infància i la família en la època actual i sobre com intervenim i innovem, dintre i fora de les institucions.


Entenem que aquestes jornades han donat un nou impuls a aquest projecte, han aportat elements per continuar línies de treball i d’actuació en relació als objectius plantejats. A partir del que es va recollir d’aquestes jornades, elaborarem una síntesi de les conclusions, preguntes i propostes que han sorgit i que trobareu en el bloc d'aquí a un temps. Us mantindrem informats dels propers passos i esperem continuar comptant amb el vostre suport.Barcelona, a 2 de març de 2018

Comissió organitzadora.